• Home

  Fijn dat u de website van Hippekoeien bezoekt. Wij zijn trots op ons bedrijf, melkveehouderij “De Fuik”. Het is een bedrijf dat gezien mag worden en dat nemen we dan ook letterlijk. Als nevenactiviteit van de melkvee-houderij, organiseert Hippekoeien rondleidingen door de boerderij.

  Lees meer...

 • Culinair

  Het buitenleven maakt hongerig. U maakt een bezoek aan ons bedrijf compleet met een culinair arrangement. Een klein hapje of een complete maaltijd, de keus is natuurlijk aan u. In onze stal kunt u genieten van een keur aan streekproducten.

  Lees meer...

 • Rondleiding

  Kom met eigen ogen kijken hoe het er aan toe gaat op een moderne melkveehouderij. Of het nu gaat om een groep kinderen of managers van een bedrijf, de reacties zijn altijd enthousiast. Afhankelijk van uw interesses besteden we meer of minder aandacht aan onderdelen.

  Lees meer...

 • Creatief

  Samen met uw familie en/of vrienden kunt u zich bij ons creatief uitleven. Met creatieve partners bieden we workshops met een landelijk tintje aan. Maak bijvoorbeeld met decopatch een prachtige koe of leer in één avond basis-schilderen. U zult verstelt staan van het resultaat!

  Lees meer...

 • Fietsen

  Melkveehouderij De Fuik ligt tussen de bossen van Montferland en de rivierstrangen van de Rijn. Vanaf onze boerderij heeft u direct aansluiting op het fietsknooppuntennetwerk. Wij stellen graag een route voor en met u samen. Door onze mooie omgeving of langs andere agrarische bedrijven die open zijn voor publiek.

  Lees meer...

 • Faciliteiten

  Hippekoeien heeft een multifunctionele ruimte voor groepen tot ca. 30 personen. Twee grote schuifdeuren geven toegang tot een eigen terras. Er is ook een ruime keuken, voorzien van alle benodigde apparatuur.

  Lees meer...

Activiteiten

Als u met uw collega's, vrienden of familie een actieve middag wilt, dan denken wij graag mee over de invulling. De mogelijkheden zijn talrijk, ook aan uw eigen ideeën kunnen wij invulling geven.

Libdub
Een professionele videoclip laten maken, staat garant voor een hilarische middag. Met de hele groep wordt de invulling bedacht en uitgevoerd. Het resultaat is een clip die u nog vaak zult bekijken. Hippekoeien biedt een originele achtergrond. Kijk maar eens naar het resultaat.

Hippekoeienspel
Geluk en wijsheid zijn ingrediënten van dit spel voor alle leeftijden. Eventueel kunt u eerst uw persoonlijke koepion maken.

Ik hou van Holland
Een compleet arrangement. Met twee teams speelt u een variant van het van TV bekende spel.

Feest in Montferland 
Hippekoeien biedt samen met "Feest in Montferland" (sportieve) activiteiten aan. Alle activiteiten zijn te combineren met arrangementen van Hippekoeien.

Fietsen
Hippekoeien is een perfect start- en eindpunt voor een fietstocht door het mooie Montferland.


Zoeken

Twitter

Karolien Hupkes

RT @BoerenvanNL: Over een kleine maand is het al weer zo ver Valentijnsdag. De dag waarop boeren aan het daten gaan met de samenleving. A…

by Karolien Hupkes