• Home

  Fijn dat u de website van Hippekoeien bezoekt. Wij zijn trots op ons bedrijf, melkveehouderij “De Fuik”. Het is een bedrijf dat gezien mag worden en dat nemen we dan ook letterlijk. Als nevenactiviteit van de melkvee-houderij, organiseert Hippekoeien rondleidingen door de boerderij.

  Lees meer...

 • Culinair

  Het buitenleven maakt hongerig. U maakt een bezoek aan ons bedrijf compleet met een culinair arrangement. Een klein hapje of een complete maaltijd, de keus is natuurlijk aan u. In onze stal kunt u genieten van een keur aan streekproducten.

  Lees meer...

 • Rondleiding

  Kom met eigen ogen kijken hoe het er aan toe gaat op een moderne melkveehouderij. Of het nu gaat om een groep kinderen of managers van een bedrijf, de reacties zijn altijd enthousiast. Afhankelijk van uw interesses besteden we meer of minder aandacht aan onderdelen.

  Lees meer...

 • Creatief

  Samen met uw familie en/of vrienden kunt u zich bij ons creatief uitleven. Met creatieve partners bieden we workshops met een landelijk tintje aan. Maak bijvoorbeeld met decopatch een prachtige koe of leer in één avond basis-schilderen. U zult verstelt staan van het resultaat!

  Lees meer...

 • Fietsen

  Melkveehouderij De Fuik ligt tussen de bossen van Montferland en de rivierstrangen van de Rijn. Vanaf onze boerderij heeft u direct aansluiting op het fietsknooppuntennetwerk. Wij stellen graag een route voor en met u samen. Door onze mooie omgeving of langs andere agrarische bedrijven die open zijn voor publiek.

  Lees meer...

 • Faciliteiten

  Hippekoeien heeft een multifunctionele ruimte voor groepen tot ca. 30 personen. Twee grote schuifdeuren geven toegang tot een eigen terras. Er is ook een ruime keuken, voorzien van alle benodigde apparatuur.

  Lees meer...

Bedrijven


Vergaderen
Vergaderen op een unieke locatie als Melkveehouderij De Fuik betekent dat de deelnemers er even helemaal uit zijn om effectief te kunnen vergaderen. Ongestoord en weg van de werkplek komen vaak de beste ideeën tot stand. Hippekoeien biedt uitstekende faciliteiten voor zakelijke bijeenkomsten, teambuilding en workshops.

Start uw vergaderdag met een ontbijt aan een lange tafel in onze koeienstal. U kunt bij ons genieten van diverse culinaire arrangementen met streekproducten. Gebruik de ruimte in en om onze boerderij voor een teambuildingactiviteit. Tijdens een pauze laten wij u graag zien hoe een moderne melkveehouderij ge-rund wordt.

In de vergaderruimte zijn een touchscreen, flipover en internetverbinding aanwezig. Twee grote schuifdeuren geven u toegang tot een eigen terras. U kunt de ruime keuken bij de vergaderruimte gebruiken om een groep te splitsen, maar ook voor kookworkshops of een maaltijd.

Teamuitje
Ook voor een team- of bedrijfsuitje bieden wij originele mogelijkheden. Samen met uw collega’s actief, creatief of culinair bezig zijn. Kijk bij onze arrangementen wat er allemaal mogelijk is. Als u zelf een leuk idee heeft, dan passen wij dat graag aan.


 

Zoeken

Twitter

Karolien Hupkes

RT @BoerenvanNL: Over een kleine maand is het al weer zo ver Valentijnsdag. De dag waarop boeren aan het daten gaan met de samenleving. A…

by Karolien Hupkes