• Home

  Fijn dat u de website van Hippekoeien bezoekt. Wij zijn trots op ons bedrijf, melkveehouderij “De Fuik”. Het is een bedrijf dat gezien mag worden en dat nemen we dan ook letterlijk. Als nevenactiviteit van de melkvee-houderij, organiseert Hippekoeien rondleidingen door de boerderij.

  Lees meer...

 • Culinair

  Het buitenleven maakt hongerig. U maakt een bezoek aan ons bedrijf compleet met een culinair arrangement. Een klein hapje of een complete maaltijd, de keus is natuurlijk aan u. In onze stal kunt u genieten van een keur aan streekproducten.

  Lees meer...

 • Rondleiding

  Kom met eigen ogen kijken hoe het er aan toe gaat op een moderne melkveehouderij. Of het nu gaat om een groep kinderen of managers van een bedrijf, de reacties zijn altijd enthousiast. Afhankelijk van uw interesses besteden we meer of minder aandacht aan onderdelen.

  Lees meer...

 • Creatief

  Samen met uw familie en/of vrienden kunt u zich bij ons creatief uitleven. Met creatieve partners bieden we workshops met een landelijk tintje aan. Maak bijvoorbeeld met decopatch een prachtige koe of leer in één avond basis-schilderen. U zult verstelt staan van het resultaat!

  Lees meer...

 • Fietsen

  Melkveehouderij De Fuik ligt tussen de bossen van Montferland en de rivierstrangen van de Rijn. Vanaf onze boerderij heeft u direct aansluiting op het fietsknooppuntennetwerk. Wij stellen graag een route voor en met u samen. Door onze mooie omgeving of langs andere agrarische bedrijven die open zijn voor publiek.

  Lees meer...

 • Faciliteiten

  Hippekoeien heeft een multifunctionele ruimte voor groepen tot ca. 30 personen. Twee grote schuifdeuren geven toegang tot een eigen terras. Er is ook een ruime keuken, voorzien van alle benodigde apparatuur.

  Lees meer...

Faciliteiten

Hippekoeien heeft een multifunctionele ruimte voor groepen tot ca. 30 personen. Twee grote schuifdeuren geven toegang tot een eigen terras. Er is ook een ruime keuken, voorzien van alle benodigde apparatuur.

Vergaderlocatie
In de vergaderruimte heeft u de beschikking over een internetverbinding, touchscreen en flipover. Er zijn verschillende vergaderopstellingen mogelijk. In de keuken is bovendien voldoende extra ruimte om een groep te splitsen. De ruimte is licht, maar kan helemaal verduisterd worden. Met de terrasdeuren open laat u een frisse wind waaien en kunt u vergaderen met de blik letterlijk op oneindig.


Creatieve ruimte

Een middag of avond creatief bezig zijn met familie, vrienden of collega’s, dat kan prima bij Hippekoeien. Onze ruimte is voorzien van wasbakken met warm en koud water. Kijk bij arrangementen om ideeën op te doen, of leg ons uw eigen ideeën voor.

U kunt onze ruimte huren en zelf voor uw natje en droogje zorgen, maar volledige verzorging is ook mogelijk. Bij Hippekoeien vult u uw dag zelf in. Alles is bespreekbaar.Ook toegankelijk voor mensen met een beperking!

 

Zoeken

Twitter