• Home

  Fijn dat u de website van Hippekoeien bezoekt. Wij zijn trots op ons bedrijf, melkveehouderij “De Fuik”. Het is een bedrijf dat gezien mag worden en dat nemen we dan ook letterlijk. Als nevenactiviteit van de melkvee-houderij, organiseert Hippekoeien rondleidingen door de boerderij.

  Lees meer...

 • Culinair

  Het buitenleven maakt hongerig. U maakt een bezoek aan ons bedrijf compleet met een culinair arrangement. Een klein hapje of een complete maaltijd, de keus is natuurlijk aan u. In onze stal kunt u genieten van een keur aan streekproducten.

  Lees meer...

 • Rondleiding

  Kom met eigen ogen kijken hoe het er aan toe gaat op een moderne melkveehouderij. Of het nu gaat om een groep kinderen of managers van een bedrijf, de reacties zijn altijd enthousiast. Afhankelijk van uw interesses besteden we meer of minder aandacht aan onderdelen.

  Lees meer...

 • Creatief

  Samen met uw familie en/of vrienden kunt u zich bij ons creatief uitleven. Met creatieve partners bieden we workshops met een landelijk tintje aan. Maak bijvoorbeeld met decopatch een prachtige koe of leer in één avond basis-schilderen. U zult verstelt staan van het resultaat!

  Lees meer...

 • Fietsen

  Melkveehouderij De Fuik ligt tussen de bossen van Montferland en de rivierstrangen van de Rijn. Vanaf onze boerderij heeft u direct aansluiting op het fietsknooppuntennetwerk. Wij stellen graag een route voor en met u samen. Door onze mooie omgeving of langs andere agrarische bedrijven die open zijn voor publiek.

  Lees meer...

 • Faciliteiten

  Hippekoeien heeft een multifunctionele ruimte voor groepen tot ca. 30 personen. Twee grote schuifdeuren geven toegang tot een eigen terras. Er is ook een ruime keuken, voorzien van alle benodigde apparatuur.

  Lees meer...

Partners

Feestverhuur Didam
Als u iets te vieren heeft, verzorgt Sabine Reulink van Feestverhuur Didam graag bij u aan huis de catering. Dat kan van een culinair hapje tot een compleet verzorgd feest. Feestverhuur Didam levert daarbij alle benodigdheden, van gebaksvorkje tot complete feesttent.
Hippekoeien werkt samen met Sabine Reulink op culinair gebied.

Feest in Montferland
Grote feesten, kleine feesten, familiefeesten, bedrijfsfeesten, jubileumfeesten, personeelsfeesten en bruiloften. Feest in Montferland biedt voor elk wat wils, onder het motto: voor ieder vermaak.
Partycentrum Plok, een van de bedrijven van Feest in Montferland, is de achterbuurman van melkveehouderij “De Fuik”. Een bezoek aan ons bedrijf is daarom prima te combineren met de activiteiten van Feest in Montferland.

Ineke van Geemen-Reuling
De kunst van Ineke van Geemen begeeft zich in het spanningsveld tussen abstractie en realisme. Uiteenlopende materialen en technieken zorgen voor een persoonlijke uitstraling in haar werk.
Ineke werkt ook in opdracht en haar sculpturen en schilderijen zijn vaak te bewonderen op exposities.
Ineke van Geemen verzorgt creatieve workshops bij Hippekoeien, met als thema Kunst & Koe.

cin-D-sign
Tijdens een gezellige, creatieve workshop, waarbij de basis al door cin-D-sign is voorbereid, mag je je helemaal laten gaan. Of samen schminken. Schminken is leuk! Het maakt elk (kinder-)feestje onvergetelijk!

Care Travel
Stichting CARE Travel organiseert kleine uitstapjes en activiteiten op bijzondere locaties voor mensen die wat extra zorg nodig hebben.

Scooterverhuur Gelderland
Leuk voor jong en oud: Lekker toeren vanaf Hippe Koeien op een scooter van Scooterverhuur Gelderland.

Stalhouderij Belfjor
Een rondrit maken in een huifkar of paardentram? Ook dat kan bij Hippe Koeien. Stalhouderij Belfjor zorgt voor het vervoer.

Zoeken

Twitter

Karolien Hupkes

RT @BoerenvanNL: Over een kleine maand is het al weer zo ver Valentijnsdag. De dag waarop boeren aan het daten gaan met de samenleving. A…

by Karolien Hupkes